Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Wykorzystywanie danych osobowych

SISMS Sp. z o.o przetwarza dane osobowe przekazywane przez użytkowników w celu świadczenia usług zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, wynikających z planowanego zawarcia lub/i zawartej umowy o udostępnienie systemu teleinformatycznego SISMS i świadczenie usługi SISMS. Zbiory danych osobowych użytkowników podlegają ochronie zgodnie z wymogami prawa polskiego. Pełen dostęp do baz danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy SISMS Sp. z o.o. zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych SISMS Sp. z o.o.

COOKIES NA STRONACH INTERNETOWYCH (SERWISACH) SISMS SP. Z O.O.

W związku z udostępnianiem stron internetowych (serwisów), SISMS Sp. z o.o. stosuje tzw. cookies, tj. dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego. Oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (serwisów) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania. Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że SISMS Sp. z o.o. będzie przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji. Wyłączenie stosowania cookies może uniemożliwić korzystanie z niektórych usług w ramach naszych serwisów. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

a) przechowywania identyfikatorów sesji,

b) przechowywania informacji o wyrażeniu przez użytkownika akceptacji Polityki prywatności i wykorzystania plików cookies

KONTAKT

W przypadku Państwa pytań dotyczących stosowanej przez SISMS Sp. z o.o. polityki prywatności, prosimy o kontakt pocztą elektroniczną na adres: cok@sisms.pl

Możecie Państwo zmienić warunki przechowywania lub otrzymywania plików Cookie poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej:

•   w przeglądarce Internet Explorer
•   w przeglądarce Mozilla Firefox
•   w przeglądarce Chrome
•   w przeglądarce Safari

 

 

 

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z serwisu oznacza wyrażenie zgody na ich zapis lub
wykorzystanie. Więcej informacji znajduje się w dokumencie Polityka Prywatności

Zamknij [X]